Sorteer op
Sorteer op

Mandje Cadeau heeft een leuke selectie aan fruitmanden en cadeaumanden

Graag bezorgen we het lekkerste kwaliteitsfruit bij de zieke of gewoon bij jou thuis. Wij leveren uitsluitend dagvers fruit waardoor vers fruit gewaarborgd is. Het fruit pakken we met zorg in, om niks van de kwaliteit te verliezen.

Wij bezorgen door heel Nederland

 Wij zorgen binnen 2 a 3 dagen dat het lekkerste fruit bij jou wordt thuisbezorgd. Naast levering aan huis, leveren we ook op kantoor, op de fitness, in de kantine, bij familie, op het bedrijf, waar je maar wilt. Wij bezorgen door heel Nederland.

Kwaliteit, origineel, vers en gemak

Mandje Cadeau staat voor kwaliteit, origineel, vers en gemak. Wij zien het liefst dat ons fruit met smaak en plezier wordt gegeten. Daarom staan wij voor je klaar met mooie producten, zoals; fruitmanden en diverse cadeaumanden bij ziekte of als er iets te vieren is. Fruitmanden voor thuis en op het werk om dagelijks van te genieten.
Zo wil Mandje Cadeau graag bijdragen aan een gezonder levenstijl.

Een enkele keer komt het voor dat er ivm de voorraad een ander artikel in de cadeaumand toegevoegd wordt dan aangegeven op de foto. Uiteraard blijft de waarde van het pakket gelijkwaardig! Drukfouten, prijswijgingen en/of uitverkocht voorbehouden.     

 

Mandje cadeau een mooi gebaar met inhoud...

© 2018 - 2021 mandjecadeau.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.