Sorteer op
Sorteer op

Een origineel bierpakket voor de stoere man of vrouw !

Hij of zij weet geen cadeau te vragen en zegt dat hij of zij het zelf ook even niet weet waardoor jij met het probleem zit opgezadeld. Wij hebben daarom een origineel cadeau waar je altijd mee op een feestje kunt komen! Geen suf cadeau maar een stoer bier cadeau van Mandje Cadeau! Wij bieden diverse soorten bier/wijn geschenken aan en bovendien zeer betaalbaar! Bier pakketten voor hem of haar in verschillende thema’s, zodat wij voor iedere man of vrouw een passend cadeau kunnen bieden. 

Een origineel bier cadeau is erg leuk om te geven of te krijgen! 

De bier cadeaupakketten zijn gericht op verschillende typen mannen of vrouwen, waardoor je altijd een origineel cadeau vindt wat bij hem of haar past. De cadeau pakketten zijn er in diverse soorten te verkrijgen. Wij verpakken de bierpakketten mooi in, zodat het uitpakmoment een echt feestje zal worden!

Een cadeaumand voor de echte bier liefhebber!

Een origineel cadeau voor mannen vinden is lastig, maar bij Mandje Cadeau vind je o.a. pakketten voor de bierliefhebber, beterschap pakketten, opkikker geschenken en cadeaus voor het kersverse bruidspaar!

Weet je het echt even niet? wij helpen je graag aan een uniek cadeaupakket te vinden waar je mee voor de dag kunt komen!

*Een enkele keer komt het voor dat er ivm de voorraad een ander artikel in de cadeaumand toegevoegd wordt dan aangegeven op de foto. Uiteraard blijft de waarde van het pakket gelijkwaardig! Drukfouten, prijswijzigingen en/of uitverkocht voorbehouden.      

 

Mandje Cadeau, een mooi gebaar met inhoud...

 

Geen alcohol onder de 18 jaar

© 2018 - 2023 mandjecadeau.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.