Daarom steunen wij de CliniClowns 

Zieke en gehandicapte kinderen worden vaak geconfronteerd met hun gebreken, met wat ze níet kunnen. CliniClowns focust zich op de kwaliteiten van elk kind. Door met ze te spelen creëren we tijdelijk een omgeving zonder beperkingen. Een clown is in staat om vaste patronen te doorbreken. Zo ontstaan verrassende situaties die de fantasie en creativiteit van kinderen én hun omgeving prikkelen. Zieke kinderen zijn gewoon weer even kind. En hun omgeving krijgt de mogelijkheid daarvan te genieten en even te ontspannen.

Kwaliteit van leven

Jaarlijks spelen we met meer dan 90.000 zieke en gehandicapte kinderen om zo hun kwaliteit van leven te bevorderen. CliniClowns zetten kinderen in hun kracht en geven ze zelfvertrouwen. Ingrijpende gebeurtenissen en negatieve emoties, zoals frustratie, boosheid en verdriet, kunnen hierdoor beter worden geuit en verwerkt. En zo ontstaat er weer ruimte voor emotionele ontwikkeling.

Wat doen wij van Mandje Cadeau

Wij doneren per verkochte cadeaumand €1,- aan de CliniClowns. Ook sturen wij met iedere bestelling het symbool van de CliniClowns mee, de "RODE NEUS”. Samen met een ansichtkaart en een informatie folder proberen wij de aandacht te vragen om misschien een klein bedrag te doneren aan dit bijzonder mooie doel!

Wij zijn officieel aangemeld bij de CliniClowns. Ons referentienummer: A6G54C .

Doe je ook mee!

 

Met dank namens de

CliniClowns en Mandje cadeau

    

 

 

www.cliniclowns.nl

© 2018 - 2023 mandjecadeau.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.