Sorteer op
Sorteer op

Op zoek naar een cadeau voor iemand die met pensioen is gegaan? Een mooie waardering van de collega`s, vrienden of familie na jaren van hard werken. Wij van Mandje Cadeau helpen je graag op weg met een passend cadeau voor de gepensioneerde.

Pensioen cadeau voor hem of haar

Een feestelijk afscheid vraagt om een mooi pensioen cadeau. Iets wat de pensionado bedankt voor haar of zijn inzet, maar ook een blijvende herinnering is. Het is een mijlpaal waar best bij stil mag worden gestaan. Ging je een paar jaar geleden nog met je vijfenzestigste jaar of eerder met pensioen, tegenwoordig is dat en wordt dat steeds later. Een cadeau van Mandje Cadeau voor hem of haar pensioen kan best gezien worden als een groot compliment voor de enthousiaste inzet, het harde werken en de collegialiteit. Voor die collega’s die gemist gaan worden, hebben wij een leuk assortiment cadeaumanden in de webshop geplaatst.

U collega, vriend(in) of familielid verdient een Kado pensioen

Een cadeaumand voor de gepensioneerde is er voor ieder type man en vrouw. In deze nieuwe fase van het leven kun je als gepensioneerde alles doen waar je eerder geen tijd voor had: vrijwilligerswerk doen, mooie reizen maken of veel tijd doorbrengen met de kinderen en kleinkinderen. Ook voor de mensen die liever achter de geraniums verdwijnen, hebben we een cadeau pensioen om mee te relaxen of je op de bank te vermaken. De ervaring is toch dat de meeste pensionado’s drukker zijn dan ooit tevoren. Wil je ze helpen genieten? Kies dan voor een mooie, leuke grappige cadeaumand van Mandje cadeau.

*Een enkele keer komt het voor dat er ivm de voorraad een ander artikel in de cadeaumand zit dan aangegeven op de foto. Uiteraard blijft de waarde van het pakket gelijkwaardig!  

Mandje cadeau, een mooi gebaar met inhoud...

 

© 2018 - 2020 mandjecadeau.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel