Sorteer op
Sorteer op

Cadeau Sarah 50 jaar

Wordt er iemand Sarah in je omgeving? Een vijftigste verjaardag is bijzonder en daarom verdient de jarige een dag om niet te vergeten. Heb jij binnenkort zo’n feestje? Neem snel een kijkje in de webshop van Mandje Cadeau voor de jarige Sarah. Wij hebben diverse cadeaumanden voor de jarige.

Cadeau 50-jarige

De meest originele cadeaus vind je in onze shop. Op het 50-jarige feestje maak je indruk met de leukste cadeaumanden van Mandje Cadeau. Kies voor een mooie, grappige originele cadeaumand waarvan jullie 50-jarige Sarah nog niet wist dat het haar leven nog vrolijker maakt. Een cadeau waar ze van kan genieten en dat haar doet denken aan een prachtige herinnering: haar feest.

50 jaar en sarah zien

Je vrouw, moeder, oma, vriendin, collega of buurvrouw wordt 50 jaar. Zij komen er echt niet onderuit en zijn nu aan de beurt. Zij zien Sara, het is een oud gebruik waarvan niemand eigenlijk precies weet waar het vandaan komt. Het wordt uitbundig gevierd en gaat zeker niet ongemerkt voorbij.

 

*Een enkele keer komt het voor dat er ivm de voorraad een ander artikel in de cadeaumand zit dan aangegeven op de foto. Uiteraard blijft de waarde van het pakket gelijkwaardig!  

 

Mandje cadeau, een mooi gebaar met inhoud...

© 2018 - 2020 mandjecadeau.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel