Mandje Cadeau, een mooi gebaar met inhoud…

Heb je ook wel eens de gedachten van, pfff weer een boeket bloemen of oeps die fruitmand! Super aardig van de mensen die het je met liefde geven maar soms krijgen we net even te vaak hetzelfde cadeau. Wij  dachten, dit kan ook iets meer vernieuwends en zijn gaan nadenken over een nieuw origineel cadeau naast de standaard bloemen en de fruitmand! Wij zijn op zoek gegaan naar nieuwe mogelijkheden en die bieden wij nu in de webshop van Mandje cadeau aan. Diverse soorten gevulde cadeaumanden om de zieke, de jarige job, het bruidspaar enz… iets origineels aan te bieden.

Door de juiste service en persoonlijke aandacht te bieden en steeds weer te zoeken naar nieuwe ideeën te creëren is onze vaste klantenkring enorm gegroeid Veel bedrijven, klein en groot hebben hun vertrouwen in ons gesteld en bestellen met regelmaat een cadeaumand of luxe geschenkpakket voor hun personeel en relaties.

Soms kan het zijn dat de cadeaumanden verschillen met de foto van het product op de website. Dit heeft te maken met de voorraad. Uiteraard blijft de waarde van het pakket gelijkwaardig!

Ook particulieren verassen steeds vaker een persoon in hun omgeving met een originele opkikker cadeau, huwelijksgeschenk, beterschap, of een origineel bierpakket!

 

Met vriendelijke groeten,

Sandra van der Horst

Mandje Cadeau

© 2018 - 2023 mandjecadeau.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.