Thema cadeau 

Wordt er iemand Sarah, Abraham of gaat uw collega met pensioen? Een van deze gelegenheden zijn bijzondere moemnet en die moeten extra gevierd worden.Heb jij binnenkort zo’n feestje? Neem snel een kijkje in de webshop van Mandje Cadeau en vind hier een van de diverse thema cadeaus. 

Een origineel cadeau om mee op bezoekte koemen

De meest originele thema cadeaus vind je in onze shop. Op het feestje van Sarah of Abraham maak je indruk met de leukste cadeaumanden van Mandje Cadeau. Kies voor een mooie, grappige originele cadeaumand eens voor een mooi cadeau voor de gepensioneerde die nog niet wist dat dit cadeau het zijn of haar leven nog vrolijker maakt. Een cadeau waar ze van kan genieten en dat haar doet denken aan een prachtige herinnering: haar feest.

Thema cadeaus voor diverse gelegenheden

Uw colleg,vriend of een familie lid komt er echt niet onderuit en zijn nu aan de beurt. Zij zien Sara, Abraham of gaan met pensioen het is een oud gebruik waarvan niemand eigenlijk precies weet waar het vandaan komt. Het wordt uitbundig gevierd en gaat zeker niet ongemerkt voorbij.

 

*Een enkele keer komt het voor dat er ivm de voorraad een ander artikel in de cadeaumand zit dan aangegeven op de foto. Uiteraard blijft de waarde van het pakket gelijkwaardig!  

 

Mandje cadeau, een mooi gebaar met inhoud...

                                                                                                   

 

© 2018 - 2020 mandjecadeau.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel